Cookie anyone?

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. You consent to our cookies if you continue to use our website. learn more

IceWarp Skärmdelning

Denna guide hjälper dig att förstå vilka förutsättningar som du måste uppfylla för att kunna använda funktion skärmdelning i IceWarp WebClient gränssnitt.

Google Chrome

Vänligen ladda ner och installera den senaste versionen av Google Chrome. Tyvärr finns det inget stöds andra webbläsare idag.

Ladda ner Chrome

Tillägg

Installera ScreenSharing tillägget som finns i Chrome Web Store.

Installera

HTTPS och privat surfning

Se till att du alltid använder WebClient gränssnittet via HTTPS-protokollet. Tänk även på att skärmdelning inte är tillgänglig privat-surf läget.

Grattis! Din webbläsare stöder nu skärmdelning.

Kom ihåg att uppdatera webbläsarfliken med WebClient.

Du kan nu stänga fönstret